Info

Ik kocht in de jaren 70 mijn eerste spiegelreflex camera. Na jaren dia’s te hebben gemaakt stapte ik in de jaren 80 over op het maken van video’s.

Sinds 2009 ben ik weer een trotse eigenaar van een Pentax spiegelreflex camera. Nu een digitale natuurlijk, en met dit digitale tijdperk gaat er weer een wereld open met schijnbaar ongekende mogelijkheden op het gebied van fotografie.

Mijn favoriete onderwerpen zijn natuur en landschap, maar vooral ook het vastleggen van vergane glorie. Hierbij maak ik graag gebruik van HDR technieken en computer bewerkingen.

Portret fotografie is een onderwerp waar ik mij de laatste tijd veel mee bezig houd. Ondertussen heb ik in mijn geïmproviseerde studio de beschikking over een complete studioset waarmee ik zowel high- als low key opnames kan maken.

In de tas zitten naast de Pentax K-5 met Sigma 17-70mm objectief, ook nog een Sigma 10-20mm en 70-300mm objectief en mijn favoriete Pentax FA 50mm 1.7 die perfecte resultaten geeft. Een Metz 50AF-1 flitser, statief en filters maken het voorlopig compleet.
In mijn “studio” heb ik daarnaast nog de beschikking over een Falcon Eyes SSK-2350HD  studioset.

U kunt eventueel contact met mij opnemen via het volgende emailadres:

See my photos featured in the PENTAX Photogallery

Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

Share