Info

Ik kocht in de jaren 70 mijn eerste spiegelreflex camera. Na jaren dia’s te hebben gemaakt stapte ik in de jaren 80 over op het maken van video’s.

Sinds 2009 ben ik weer een trotse eigenaar van een digitale spiegelreflex camera. En met dit digitale tijdperk gaat er weer een wereld open met schijnbaar ongekende mogelijkheden op het gebied van fotografie en nabewerking.

Mijn favoriete onderwerpen zijn natuur en landschap, maar vooral ook het vastleggen van vergane glorie. Portret fotografie is een onderwerp waar ik mij ook graag mee bezig houd. Ondertussen heb ik in mijn geïmproviseerde studio de beschikking over een complete studio set.

Na jarenlang gefotografeerd te hebben met een Pentax K-5 en de benodigde Sigma objectieven, ben ik onlangs overgestapt naar een Fujifilm X-T20 systeem camera met een 18-55mm objectief. Naast mijn favoriete Pentax FA 50mm 1.7 die ik met een adapter op de Fuji kan hergebruiken zal er in de toekomst nog wel een groothoek objectief bijkomen. In mijn “studio” heb ik daarnaast nog de beschikking over een Falcon Eyes SSK-2350HD  studioset.

U kunt eventueel contact met mij opnemen via het volgende emailadres:

Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

Share